Exisio
PO Box 110
4250 DC Werkendam
Netherlands
www.exisio.com
Overname NewMotion door Shell

Shell kondigt vandaag de acquisitie van NewMotion aan. De overname stelt beide ondernemingen in staat de transitie naar koolstofarm vervoer te versnellen.
NewMotion blijft focussen op het implementeren van haar missie in Europa door woningen, ondernemingen en openbare parkeerplaatsen te voorzien van snelle laadoplossingen voor elektrische voertuigen. Door de overname kan NewMotion haar diensten op het gebied van elektrisch rijden versneld uitbreiden, waarbij steeds meer parkeerplaatsen veranderen in oplaadpunten voor elektrische voertuigen en de oplaadervaring van elektrische rijders in heel Europa verbetert.

“Wij zijn erg blij met deze sterke investeerder, die onze missie volledig ondersteunt en ons in staat stelt verder te groeien in Europa, op een moment dat de transitie naar elektrisch rijden in volle gang is, zegt NewMotion-CEO Sytse Zuidema. “Het is geweldig dat onze missie en rotsvaste geloof in een minder vervuilende energiebron zo sterk wordt onderschreven door Shell, één van de meest toonaangevende energiebedrijven ter wereld.”

Bron: newmotion.com/nl_NL/over-ons/persberichten/newmotion-verwelkomt-overname-door-shell-een-van-s-werelds-grootste-energieleveranciers
Published by:
Exisio    October 14, 2017
0
   
0
Login or sign up to give your comment(s) to this post